Menu

Dobitnici javnih priznanja i godišnje nagrade Ličko-senjske županije

Da-županije-35.jpg (2000×1333)

     Odlukama Županijske skupštine Ličko-senjske županije održane 26. travnja 2018. godine  utvrđeni su  dobitnici županijskih javnih priznanja i  godišnje nagrade za 2017. godinu.

Javna priznanja uručili: gđa Nada Marijanović, predsjednica Županijske  skupštine   i  župan dr.Darko Milinović.

1.Trgovačkom društvu Regata d.o.o. Otočac  dodjeljuje se javno priznanje Ličko-senjske županije za osobit doprinos razvoju gospodarstva i zapošljavanja na području Ličko-senjske županije

g. Dražena Atalića, direktora preuzeo Javno priznanje.

2.Udruzi Gačanka Otočac  dodjeljuje se javno priznanje Ličko-senjske župnnije za osobit doprinos u očuvanju tradicijskih zanata i kulturno-povijesne baštine Gacke i Like te razvoju turizma Ličko-senjske županije

Priznanje preuzela gđa Dragica Rogić, predsjednica Udruge.

3.Hrvatskom kulturno umjetničkom društvu „ Perušić „ dodjeljuje se javno priznanje Ličko-senjske županije za osobit doprinos u očuvanju tradicijske kulture i kulturno umjetničke baštine Općine Perušić i Ličko-senjske županije.

Priznanje preuzeo g.Emil Paral, predsjednik Društva.

4.Ani Rucner  dodjeljuje se javno priznanje Ličko-senjske županije za osobit doprinos u promociji kulture i turizma Ličko-senjske županije.

gđa Anu Rucner preuzela Javno priznanje.

5.Ivanu Mustapiću dodjeljuje se javno priznanje Ličko-senjske županije za osobit doprinos u promicanju sporta na području Općine Brinje i Ličko-senjske županije.

gosp.Ivan Mustapić preuzeo Javno priznanje.

6. Udruzi oboljelih i liječenih od karcinoma „Vila za Liku“  dodjeljuje se godišnja nagrada Ličko-senjske županije za osobit doprinos u podizanju svijesti građana o malignim bolestima na području Grada Gospića i Ličko-senjske županije te pomoći oboljelima i članovima njihovih obitelji.

Nagradu preuzela gđa Mandica Pavelić, predsjednica Udruge.

Predsjednica Republike gđa Kolinda Grabar Kitarović uručila godišnju nagradu.

back to top

LIČKO-SENJSKA ŽUPANIJA

Dr. Franje Tuđmana 4, 53000 Gospić
Tel: + 385 53 588 279
Fax: +385 53 572 100
E-mail: info@licko-senjska.hr
web: www.licko-senjska.hr
OIB: 40774389207
IBAN: HR5123400091800009008

LINKOVI

KONTAKT

DOKUMENTI