Menu

Obavijest

Ured Državne Uprave u Ličko-senjskoj županiji prestao je s radom 1. siječnja 2020. godine te su poslovi iz djelokruga rada Ureda državne uprave povjereni Ličko-senjskoj županiji.

Potrebni obrasci za preuzete poslove Ureda državne uprave: Obrt / Promet / Stambeno / Trgovina / Turizam / Ugostiteljsto

Župan Milinović posjetio Dom zdravlja Otočac

Nakon što je jučer županijski vijećnik Ivan Bižanović na sjednici Županijske skupštine postavio pitanje o blokadi Doma zdravlja Otočac, župan ličko-senjski dr. Darko Milinović najavio je posjetu toj ustanovi.

Danas u ranim jutarnjim satima župan je održao sastanak sa Upravom DZ i zaposlenicima. Zahvalio im se na strpljenju i rekao da je on tu upravo onda kada treba rješavati goruće probleme, a to je ovaj put plaća.

“Razumijem vašu zabrinutost i zbog toga sam danas ovdje. Ono što vam jamčim jest da će vam plaća biti isplaćena i da kašnjenja plaće neće biti”, kazao je Milinović nakon čega je zaradio pljesak okupljenih zaposlenika.

“Nisam došao ovdje da prozivam tko je odgovoran jer situacija u zdravstvu je uvijek dramatična što se tiče dugova ” rekao je, te ponovio kako nije ovdje da proziva tko je kriv već da rješava probleme.

Nakon sastanka sa djelatnicima župan je održao sastanak sa Upravnim vijećem nakon čega se uputio u Zagreb na daljne dogovorene obveze.

back to top

LIČKO-SENJSKA ŽUPANIJA

Dr. Franje Tuđmana 4, 53000 Gospić
Tel: + 385 53 588 279
Fax: +385 53 572 100
E-mail: info@licko-senjska.hr
web: www.licko-senjska.hr
OIB: 40774389207
IBAN: HR5123400091800009008

LINKOVI

KONTAKT

DOKUMENTI