Logo
Print this page

JAVNO SAVJETOVANJE SA ZAINTERESIRANOM JAVNOŠĆU: Nacrt Prijedloga Proračuna Ličko – senjske županije za 2020. godinu s projekcijama za 2021. i 2022. godinu

SAVJETOVANJE SA ZAINTERESIRANOM JAVNOŠĆU

Nacrt prijedloga Proračuna Ličko – senjske županije za 2020. godinu

 s projekcijama za 2021. i 2022. godinu

savjetovanje traje od 07. -  12. studenoga 2019. godine

Pozivamo predstavnike zainteresirane javnosti da najkasnije do 12. studenoga 2019. godine dostave svoje primjedbe, komentare i prijedloge na Nacrt prijedloga Proračuna Ličko – senjske županije za 2020. godinu s projekcijama za 2021. i 2022. godinu, s obrazloženjem, u pisanom obliku, putem elektronske pošte:   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.   

Prijedlozi, komentari i primjedbe na predloženi Nacrt Proračuna dostavljaju se na OBRASCU za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću kojeg možete preuzeti na mrežnim stranicama Ličko – senjske županije.

Prijedlozi moraju biti čitko napisani te biti dostavljeni u gore navedenom roku. Svi prijedlozi  moraju biti sastavljeni na način da se ne mijenja ukupna visina Proračuna, već ako se predlaže povećanje/smanjenje određene stavke (Program, Aktivnost) istodobno je nužno predložiti stavku na kojoj se prijedlog uravnotežuje.

Po završetku savjetovanja, svi pristigli prijedlozi bit će javno dostupni na mrežnoj stranici Ličko – senjske županije. Ukoliko ne želite da Vaš prijedlog bude javno objavljen, molimo Vas da to jasno istaknete pri dostavi obrasca.

Po provedenom savjetovanju izradit će se Izvješće o provedenom savjetovanju.

 

PRIVITAK:

 

NACRT PRIJEDLOGA PRORAČUNA LIČKO – SENJSKE ŽUPANIJE ZA 2020. GODINU S PROJEKCIJAMA ZA 2021. GODINU I 2022. GODINU (PDF)

 

OBRAZAC SUDJELOVANJA U JAVNOM SAVJETOVANJU O PRIJEDLOGU PRORAČUNA ZA 2020. GODINU I PROJEKCIJAMA ZA 2021. I 2022. GODINU

 

OBRAZAC IZVJEŠĆA O PROVEDENOM SAVJETOVANJU -2020

Izrada; Meridies web design Sva prava pridržana.