Menu

Na konferenciji "Dijalog EU-a s mladima postaje vidljiv- informiraj i osnaži mlade na lokalnoj razini" i predstavnik Savjeta mladih Ličko-senjske županije

Na konferenciji "Dijalog EU-a s mladima postaje vidljiv- informiraj i osnaži mlade na lokalnoj razini" prisustvovalo je više od 100 predstavnika mladih iz cijele Hrvatske kao i predstavnik Savjeta mladih Ličko-,senjske županije te predstavnici još devet ministarstava. Sama konferencija je bila podijeljena na dva dijela. Na prvom dijelu konferencije "Stvaranje kvalitetnih mogućnosti za mlade" sudjelovali su ministrica kulture dr.sc. Nina Obuljen Koržinek, državna tajnica u Ministarstvu rada i mirovinskog sustava Majda Burić, državni tajnik u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova EU Velimir Žunac i načelnik sektora u Ministarstvu poljoprivrede Goran Lipavić.

Na drugom dijelu "Poticajno društveno okruženje za samoostvarenje i samoostvarivanje mladih" sudjelovali su državna tajnica u Ministarstvu uprave Katica Prpić, državna tajnica u Ministarstvu znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Branka Ramljak, državni tajnik u Ministarstvu zaštite okoliša i energetike dr. sc. Mario Šiljeg te državni tajnik u Ministarstvu turizma Frano Matušić.

Na konferenciji je postavljen niz pitanja od ključne važnosti za mlade te su predstavnici ministarstava na njih odgovorili u cijelosti.

back to top

LIČKO-SENJSKA ŽUPANIJA

Dr. Franje Tuđmana 4, 53000 Gospić
Tel: + 385 53 588 279
Fax: +385 53 572 100
E-mail: info@licko-senjska.hr
web: www.licko-senjska.hr
OIB: 40774389207
IBAN: HR5123400091800009008

LINKOVI

KONTAKT

DOKUMENTI