Menu

Otvoren obnovljeni područni ured Porezne uprave u Gospiću

Prigodnom svečanošću danas je u Gospiću otvoren obnovljeni Područni ured Porezne uprave. Investicija je to vrijedna 1,3 milijuna kuna. Prije samog otvorenja ravnatelj Porezne uprave Božidar Kutleša, savjetnica ministra Ana Zorić i pročelnica Poreznog ureda Gospić Enesa Jurić održali su radni sastanak sa županom Darkom Milinovićem u njegovu uredu.

“Kroz naša radna mjesta doživljava se i nas same. Kad dođete u neki ljep prostor sa voljom za rad, onda je to ipak drugačije nego nekakav derutni i lošiji prostor u kojem nema onog osjećaja zadovoljstva… Bitan je svaki porezni ured, svaki kutak Hrvatske da ima primjerenu Poreznu upravu, jer mi smo oni koji su jedini odgovorni za punjenje proračuna” kazao je u svime govoru ravnatelj Porezne uprave Božidar Kutleša.

Djelatnicima Porezne uprave čestitao je i župan Darko Milinović.

“Vi ste ovdje oni koji provode pozitivne zakonske propise Vlade RH. Ovo je možda najbolji primjer kako Vlada Republike Hrvatske provodi decentralizaciju. To je ona decentralizacija za kojom svi težimo. Razumjevanjem ministra i bivšeg ravnatelja Porezne uprave dobili smo i svoj područni ured. Prije 10-ak dana ovdje su dva ministra potpisala ugovor i imat ćemo centralni arhiv za zemljišne knjige” rekao je Milinović.

back to top

LIČKO-SENJSKA ŽUPANIJA

Dr. Franje Tuđmana 4, 53000 Gospić
Tel: + 385 53 588 279
Fax: +385 53 572 100
E-mail: info@licko-senjska.hr
web: www.licko-senjska.hr
OIB: 40774389207
IBAN: HR5123400091800009008

LINKOVI

KONTAKT

DOKUMENTI