Menu

Župan Milinović u radnom posjetu Senju

Župan Darko Milinović sa najbližim suradnicima boravio je danas u radnom posjetu Senju. Posjet je započeo sastankom sa gradonačelnikom Senja Sanjinom Rukavinom, predsjednikom Gradskog vijeća Ivicom Tomljanovićem i suradnicima. Na sastanku se između ostalog razgovaralo i o zajedničkim projektima Ličko-senjske županije i Grada Senja koji su u pripremi i onima koji se već provode. Gradonačelnik Rukavina je izrazio zadovoljstvo sa dosadašnjom uspješnom suradnjom sa županijom i županom, koja će se nastaviti i u budućim projektima.

U pratnji domaćina, gradonačelnika Rukavine i zamjenika župana Nekića, župan Milinović je posjetio Dom zdravlja Senj gdje je sa ravnateljicom dr. Mirom Nekić Lopac i članovima upravnog vijeća održan sastanak. Župan Milinović je istaknuo kako je donošenjem proračuna LSŽ za 2019. nastavljen projekt primarne zdravstvene zaštite ukupne vrijednosti 4 milijuna kuna, a u okviru kojeg je planirana nabava mamografa za Dom zdravlja Senj u vrijednosti od oko 1,1 milijun kuna.

OŠ Senj šest milijuna kuna za energetsku obnovu

Nakon Doma zdravlja, župan Milinović je posjetio i Osnovnu školu S. S. Kranjčevića Senj gdje su ga ravnateljica Rosanda Bilović i članovi Školskog odbora izvijestili o radu i aktivnostima škole.
Župan je ravnateljici Bilović simbolično predao ček jer se usvajanjem proračuna županije na području grada Senja također nastavlja projekt energetske obnove škole ukupne vrijednosti malo manje od 6 milijuna kuna, a u pripremi je i projekt za Centar učenja škole Senj koji će županija također sufinancirati.

Župan Milinović i gradonačelnik Rukavina obišli su i Dječji vrtić Travica koji je smješten u prostorijama škole te je gradonačelnik upoznao župana sa projektom izgradnje novog Dječjeg vrtića.
Nakon Senja župan Milinović posjetio je Osnovnu školu Otočac gdje je održan sastanak sa ravnateljicom Jasminkom Devčić i članovima Školskog odbora oko tekuće problematike, aktivnosti i planova škole u slijedećoj školskoj godini.

back to top

LIČKO-SENJSKA ŽUPANIJA

Dr. Franje Tuđmana 4, 53000 Gospić
Tel: + 385 53 588 279
Fax: +385 53 572 100
E-mail: info@licko-senjska.hr
web: www.licko-senjska.hr
OIB: 40774389207
IBAN: HR5123400091800009008

LINKOVI

KONTAKT

DOKUMENTI