Logo
Print this page

Sazvana IV. sjednica Županijske skupštine

Predsjednik Županijske skupštine Marijan Kustić sazvao je IV. sjednicu Županijske skupštine,  koja će se održati ­­­­­­11. rujna 2019. godine  u Gospiću, Budačka 55 (Velika vijećnica) s početkom u 11,00 sati.  

 

Dnevni red s materijalima za sjednicu možete pogledati i preuzeti na linku http://www.licko-senjska.hr/index.php/component/content/article?id=280

 

PRIJAVA PRISUSTVOVANJA SJEDNICI ŽUPANIJSKE SKUPŠTINE

Poslovnikom Županijske skupštine uređena je javnost rada Skupštine i njenih radnih tijela.

Osim medija, rad Skupštine i radnih tijela Skupštine mogu pratiti građani, udruge ili druge pravne osobe.

Ukoliko građani ili ovlaštene osobe za zastupanje pravne osobe žele biti nazočni sjednici dužni su, izvijestiti tajnika Županijske skupštine prijavom na obrascu.

Prijava se podnosi po objavi dnevnog reda Županijske skupštine na internet stranici Ličko-senjske županije (www.licko-senjska.hr), tajniku Županijske skupštine elektroničkim putem Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefaxa 053/572-436, a krajnji rok za podnošenje je 48 sati prije održavanja sjednice.

Zbog prostornog ograničenja, sjednici mogu prisustvovati najviše četiri osobe.

Podnositelji prijava o mogućnosti prisustvovanja sjednici bit će obaviješteni telefonskim ili elektroničkim putem najkasnije do 15 sati radnog dana, koji prethodi danu održavanja sjednice.

U slučaju da je podneseno više od četiri prijave, pravo prednosti imat će ranije podnesene prijave.

Za vrijeme prisustvovanja sjednici građanke i građani, odnosno ovlaštene osobe za zastupanje nemaju pravo javljati se za riječ ni na bilo koji način remetiti red na sjednici.

OBRAZAC ZA PRIJAVU prisustvovanja građanke/građanina na sjednici Županijske skupštine Ličko – senjske županije  - pdf

OBRAZAC ZA PRIJAVU prisustvovanja ovlaštene osobe za zastupanje pravne osobe na sjednici Županijske skupštine Ličko – senjske županije - pdf

Izrada; Meridies web design Sva prava pridržana.