Menu

Zamjenik načelnika Stožera civilne zaštite RH Damir Trut nazočio sjednici Stožera civilne zaštite LSŽ

Pomoćnik ministra unutarnjih poslova i zamjenik načelnika Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske Damir Trut  posjetio je danas Ličko-senjsku županiju i tom se  prigodom sastao s županom dr. Darkom Milinovićem i članovima užeg saziva Stožera civilne zaštite Ličko-senjske županije te sudjelovao na sjednici Stožera. Analiza aktivnosti operativnih snaga sustava civilne zaštite za vrijeme trajanja pandemije koronavirusa prikazana je kroz kratak film koji je izradila Služba civilne zaštite Gospić u suradnji s Stožerom civilne zaštite Ličko-senjske županije

Načelnik Stožera civilne zaštite Ličko-senjske županije Vice Nekić zahvalio je svim članovima Stožera na angažmanu i odličnoj suradnji za vrijeme trajanja epidemije.

Župan Darko Milinović ukratko je izložio aktivnosti Stožera i epidemiološku situaciju od samog početka pojave koronavirusa te pohvalio rad i suradnju sa svim nadležnim službama kako na lokalnoj tako i na nacionalnoj razini.

Pomoćnik ministra unutarnjih poslova Damir Trut pohvalio je rad Županijskog Stožera civilne zaštite te zahvalio na međusobnoj suradnji te svakodnevnoj komunikaciji i koordinaciji s Nacionalnim Stožerom, istaknuvši: „Stožer civilne zaštite Ličko-senjske županije je primjer odličnog postupanja u kriznim situacijama“.

 

back to top

LIČKO-SENJSKA ŽUPANIJA

Dr. Franje Tuđmana 4, 53000 Gospić
Tel: + 385 53 588 279
Fax: +385 53 572 100
E-mail: info@licko-senjska.hr
web: www.licko-senjska.hr
OIB: 40774389207
IBAN: HR5123400091800009008

LINKOVI

KONTAKT

DOKUMENTI