Menu

Zahvala Predsjednika Županijske skupštine Ličko-senjske županije

Poštovane/i,

 

                kako je današnjim danom održana XVII. sjednica Županijske skupštine Ličko-senjske županije, posljednja  u ovom sazivu i koja je zbog posebnih uvjeta izazvanih pandemijom koronovirusa održana elektroničkim putem, kao predsjednik Županijske skupštine ovim putem najsrdačnije se zahvaljujem svim članicama i članovima Županijske skupštine, vanjskim članicama i članovima odbora,  Županu i njegovim zamjenicima, stručnim službama Županije te predstavnicima medija, na suradnji i radu u pripremi i održavanju sjednica Županijske skupštine.

                Svojim trudom i zalaganjem, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadali svi smo zajedno nosili isti dres s plemenitim grbom Ličko-senjske županije – velebitskom degenijom, jedinstvenom u svijetu, a sve s ciljem svekolikog razvoja, ljepše i bolje budućnosti stanovnika naše Županije.

                Smatram da smo na tom putu uspjeli koliko smo bili u mogućnosti uz najbolje namjere, realizirati  mnogobrojne projekte  na svim područjima gospodarskog i društvenog života  i da smo stvorili pretpostavke za razvoj novih projekata.

                Uz nadu da će  pandemija koja nas je zadesila što prije proći i da ćemo se i dalje na svom životnom i poslovnom putu zalagati za bolju budućnost i prosperitet lijepe naše Ličko-senjske županije,

 

                s poštovanjem,

 

                Predsjednik Županijske skupštine Ličko-senjske županije

                Marijan Kustić

back to top

LIČKO-SENJSKA ŽUPANIJA

Dr. Franje Tuđmana 4, 53000 Gospić
Tel: + 385 53 588 279
Fax: +385 53 572 100
E-mail: info@licko-senjska.hr
web: www.licko-senjska.hr
OIB: 40774389207
IBAN: HR5123400091800009008

LINKOVI

KONTAKT

DOKUMENTI