Logo
Print this page

ŽUPANIJA RASPISALA NATJEČAJE ZA POTPORU RAZVOJA POLJOPRIVREDE I MALOG GOSPODARSTVA

Ličko-senjska županija raspisala je Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu potpora u poljoprivredi na području Ličko-senjske županije za 2021. godinu za čiju je provedbu u Županijskom proračunu osigurano 1.000.000,00 kuna. 

Uvjeti i kriteriji za odobravanje namjenskih sredstava te način dostave prijava definirani su u „Uputama za prijavitelje na javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu potpora u poljoprivredi, na području Ličko-senjske županije za 2021. godinu“ koje su uz ostalu potrebnu dokumentaciju dostupne na web-stranici Ličko-senjske županije (www.licko-senjska.hr). 

Rok za dostavu prijava na ovaj Javni poziv je do kraja 2021. godine ili do iskorištenosti sredstava osiguranih za provedbu ovog Javnog poziva.

Dodatna obrazloženja i informacije u vezi s ovim Javnim pozivom mogu se dobiti putem telefona na broj: 053/588-244, odnosno putem e-poste na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Ličko-senjska županija raspisala je i Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora poduzetnicima po Programu poticanja razvoja malog gospodarstva Ličko-senjske županije za 2021. godinu.

Prijave na ovaj Javni poziv sa svom potrebnom dokumentacijom podnose se Povjerenstvu za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja malog gospodarstva Ličko-senjske županije za 2021. godinu na adresi: Ličko-senjska županija, dr. Franje Tuđmana 4, 53000 Gospić ili dostavom skenirane dokumentacije na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Tekst Javnog poziva, Obrazac prijave i potrebnih izjava mogu se preuzeti na službenim internetskim stranicama Ličko-senjske županije: www.licko-senjska.hr .

Krajnji rok za dostavu Prijava na ovaj je 1. rujna 2021. godine.

COPYRIGHT © 2008 – 2020. SVA PRAVA PRIDRŽANA.