Logo
Print this page

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa u Gospiću održalo edukaciju dužnosnika

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa održalo je danas edukaciju za dužnosnike Ličko-senjske županije u Dvorani za sastanke Ličko-senjske županije. Sastanku su bili nazočni gotovo svi predstavnici Gradova i Općina, dok je u uvodnom dijelu skupa govorila zamjenica župana Jasna Orešković Brkljačić.

-Pozdravljam predsjednicu Povjerenstva u sprječavanju sukoba interesa gospođu Natašu Novakovići njezin tim. Smatram da su ovakve edukacije vrlo bitne u smislu provođenja zakonskih propisa. Osim edukacije, današnje predavanje bit će važno i u smislu preventivnog djelovanja. Uvjerena sam da ćemo na današnjoj radionici upoznati zakonske regulative koje se odnose na obveze dužnosnika u smislu sprječavanja sukoba interesa, rekla je zamjenica župana Orešković Brkljačić. Ovim riječima pridružila se predsjednica Povjerenstva Nataša Novaković.

-Dužnost Povjerenstva je, između ostaloga, da educira državne dužnosnike. Danas ćemo se tijekom edukacije dotaknuti najčešćih primjera kršenja zakona, izjavila je kratko predsjednica Povjerenstva.

COPYRIGHT © 2008 – 2020. SVA PRAVA PRIDRŽANA.