Menu

Održana Izvanredna sjednica Stožera zaštite i spašavanja Ličko-senjske županije

S obzirom na novonastalo stanje na terenu vezano za obranu od poplava na području Grada Otočca i Grada Gospića te Općina Karlobag i Perušić,  na prijedlog DUZS-Područnog ureda Gospić župan Ličko-senjske županije Milan Kolić sazvao je 16. listopada 2015. Izvanrednu sjednicu Stožera za zaštitu i spašavanje Ličko-senjske županije, koja se s početkom u 15 sati održala u prostoru HGSS-Stanica Gospić.

Članovi Županijskog stožera utvrdili su da su Stožeri zaštite i spašavanja Grada Gospića i  Grada Otočca   prema razvoju sitacije na terenu, odradili sve potrebne zadaće i aktivnosti, dok se stanje na terenu i dalje prati uz stalnu suradnju s Hrvatskim vodama.

Operativne snage zaštite i spašavanja i dalje su u stanju pripravnosti, dok postoji potencijalna opasnost na ugroženim područjima.

Stožer zaštite i spašavanja Ličko-senjske županije suosjeća sa stanovništvom  koje je  na bilo koji način bilo pogođeno na poplavom ugroženim područjima  i ostaje otvoren za sve njihove daljnje potrebe i svaku pomoć. Također Stožer zahvaljuje na korektnoj suradnji i zalaganju svim  službama  koje se bave zaštitom i spašavanjem, a koje su u ovoj situaciji  bile angažirane na terenu, kao i Stožerima zaštite i spašavanja Grada   Otočca i  Grada Gospića   na svim odrađenim zadaćama.

                                                                STOŽER ZAŠTITE I SPAŠAVANJA LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE

back to top

LIČKO-SENJSKA ŽUPANIJA

Dr. Franje Tuđmana 4, 53000 Gospić
Tel: + 385 53 588 279
Fax: +385 53 572 100
E-mail: info@licko-senjska.hr
web: www.licko-senjska.hr
OIB: 40774389207
IBAN: HR5123400091800009008

LINKOVI

KONTAKT

DOKUMENTI